Lorem ipsum
Class aptent taciti sociosqu ad litora
Acasă » 2016 » Iulie » 23 » Compatibilitatea zodiilor în dragoste
14:52
Compatibilitatea zodiilor în dragoste
Cele patru elemente din astrologie, Foc, Pământ, Aer si Apă se pot combina în diferite moduri, relaționarea dintre ele fiind diferită de la o combinație la alta

Dacă zodia sexului opus are același element cu zodia ta, atunci va fi mai ușor să vă înțelegeți și să vă cunoașteți. Chiar dacă acesta va privi lucrurile diferit, tot veți avea ceva în comun. Unii numesc asta chimie, însă în astrologie este vorba de elementul comun.
Chiar și așa, există relații care se consumă foarte repede. Partenerii se îndepărteaza dacă există prea multe lucruri in comun si tocmai de aceea este bine să existe un echilibru. O zodie opusa va face ca relația să fie una în permanentă transformare, iar partenerul tau te va completa. Unii oameni preferă persoanele cu trăsături asemănătoare, în timp ce alții aleg parteneri diferiți, cu care totuși se înțeleg.
Relații între parteneri cu același element
Intre zodii de Foc
Cele trei zodii de Foc sunt: Berbec, Leu si Săgetător. Acest element înseamnî energie. Când două persoane cu elementul Foc sunt împreună, acestea înțeleg că acțiunile sunt mai importante decat vorbele. Relația evoluează mai rapid și este mai puternică, însă este nevoie ca ambii parteneri să fie la fel de implicați pentru a funcționa corespunzător.
Intre zodii de Pământ
Cele trei zodii de Pământ sunt: Taur, Fecioara si Capricorn. Acest element înseamnă materialism. Atunci când două persoane cu acest element se întâlnesc și încep o relație, primele aspecte discutate sunt cele practice. Angajamentele se vor baza mai degrabă pe diferențele economice si culturale decât pe emoții si pasiune. Două zodii de Pământ au obiective concrete și așteptări de la partenerul lor pe termen lung. Când aceste standarde sunt respectate, atunci apare dragostea.
Intre zodii de Aer
Cele trei zodii de Aer sunt: Gemeni, Balanța si Vărsător. Acest element simbolizează noile idei. Pentru o relație între două zodii de Aer, comunicarea este cea mai importantă. Schimbul de idei si discuțiile sunt modul în care puteți construi încrederea si intimitatea. Dacă unul dintre parteneri vorbește mai mult, acest lucru se întamplă deoarece celalalt înțelege unde se îndreaptă conversația. Persoana tăcută controlează discuția, fiind cea care hotărăște disponibilitatea. Chiar și fără discutii, prezența unui partener cu o zodie de Aer este suficientă pentru a face ca relația să funcționeze.
Intre zodii de Apă
Cele trei zodii de Apă sunt: Rac, Scorpion si Pești. Când două zodii de apă sunt într-o relație, cei doi se înțeleg și ajung ușor la aceleași decizii. Deși poate nu întelegi de ce si cum face câte ceva partenerul tau, tu îl accepți, iar el te accepta pe tine, amândoi prețuind respectul si iubirea. Cu toate acestea, dacă nu aveți obiective comune este posibil ca relația voastră să se distrugă în timp. Două zodii de apă se înțeleg bine, însă este posibil să nu reușiți să construiți nimic împreună.
Relații cu elementele opuse
Aer și Foc
Aerul provoacă zodia de Foc să se gândească la motivațiile acțiunilor sale. Partea filozofică, în schimb, nu este o prioritate pentru cei din zodiile de Foc, aceștia preferând ca partenerii lor să facă ceva cu adevărat, în loc sa discute ce ar trebui să se întâmple. Cei care au elementul de Foc nu vor sa audă vorbe despre dragoste, aceștia vor să iubească cu adevărat.
Apă și Pământ
O relație între Pământ si Apă poate fi un parteneriat de lungă durată. Nevoia de dragoste neconditionată a zodiei de Pământ este ceea ce transformă relația într-o poveste frumoasă de iubire.
Relații cu celelalte elemente
Foc si Pământ
Persoanele născute cu elementul Pământ sunt surse de inspirație pentru zodiile de Foc, deoarece actiunile lor sunt importante. O relație Foc-Pământ poate fi de lungă durată dacă sunt respectate regulile de bază și dacă sunt definite corect limitele fiecăruia.
Apă și Foc
Zodiile de Apă admiră pasiunea si curiozitatea zodiilor de Foc. Acestea sunt inspirate de acțiunile partenerilor si încearcă să le urmeze exemplul.
Aer și Pământ
Relația Pământ-Aer va fi puternică dacă fiecare partener are un rol specific pe care îl respectă. Zodiile de Aer au idei bune, iar zodiile de Pământ le pot realiza, însa partenerii cu elementul Aer trebuie sa fie dispuși să accepte sfaturi si indicații pentru a reuși să aiba un parteneriat stabil.
Apă și Aer
Zodiile de Aer pot trăi într-o lume a ideilor si nu observă discrepanța dintre felul în care gândesc și felul în care se comportă. Zodiile de Apă adaugă elementul emoțional în relație și echilibrează logica elementului Aer.
Vizualizări: 2551 | Adăugat de: Mircea | Tag-uri: compatibilitate, zodii